35-годишният Райчо е загиналият мъж край пловдивското село Първенец. Неговото

...
35-годишният Райчо е загиналият мъж край пловдивското село Първенец. Неговото
Коментари Харесай

Стана ясно чий е трупът, който изплува от река край Пловдив

35-годишният Райчо е починалият мъж край пловдивското село Първенец. Неговото тяло беше открито през вчерашния ден от минувачи в река Първенецка.

Младият мъж бил забелязан последно в едно от заведенията край реката в сряда вечерта и по-късно по този начин и не се прибрал в дома си.

Райчо живеел дружно с баба си в къща в селото, само че преди няколко месеца тя умряла и той останал самичък. Нямал постоянна работа, изкарвал прехраната си ден за ден. Ходел където го викнат и по този начин свързвал двата края. Хората в селото го разказват като „ душа човек”, постоянно поздравявал с усмивка и помагал на всеки, който го помоли, оповестява trafficnews.bg.



„ Беше другар на всички! Нищо неприятно от него не сме видели, постоянно беше ухилен. Някои го взимаха за подбив, вършиха си смях с него. Той обаче в никакъв случай не се разсъди, смееше се с тях”, споделя мъж от селото.

Според хората, Райчо имал навика, когато си пийне повече, да се къпе в реката, по този начин си изясняват и злощастната нощ. Те изключват версията мъжът самичък да е протегнал ръка на живота си.



Това обаче са единствено догадки, към момента няма публична информация каква е повода за гибелта на 35-годишния мъж. Полицаите не са разкрили следи от насилствена гибел. Разследването по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР