35-годишния турски гражданин Алихан М. е в ареста, след като

...
35-годишния турски гражданин Алихан М. е в ареста, след като
Коментари Харесай

Турски гражданин намушка мъжа на любовницата си

35-годишния турски жител Алихан М. е в ареста, откакто е бил притеглен като обвинен за опит за ликвидиране на 30-годишен мъж, който намушкал с нож.

Нападението е осъществено във Варна на 16 август тази година, след което Алихан се скрил в село Крапец, само че е бил открит. При задържането му, той се показал с подправена персонална карта. Алихан М. живее в България от 14 години. Според обвиняването, турският жител имал любовна връзка със брачната половинка на потърпевшия, който бил моряк.

Продължително време турчинът се държал нападателно с дамата, с която имал връзки. За това свидетелствали подадените от нея сигнали в полицията. Адвокатът на Алихан помоли съда той да бъде пуснат в „ домакински арест “. Според него мъжът е имал опция да напусне страната, след престъплението и да се укрие, само че не го е направил. Освен това от 14 години не бил виждал кучето си, а от 3 години и половина не бил посещавал фамилията си в Турция.

След като се срещна с доказателствата и материалите по делото, правосъдният състав на Варненския областен съд остави Алихан в ареста.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР