35-годишната иранка и майка на две деца Махтаб накарала мъжа

...
35-годишната иранка и майка на две деца Махтаб накарала мъжа
Коментари Харесай

Жена мислеше, че има рак и направи най-голямата грешка в живота си

35-годишната иранка и майка на две деца Махтаб предиздвикала мъжа си да се ожени за друга жена, още, до момента в който е жива. Решила се на това, откакто схванала, че има рак и скоро ще почине. 

Против волята на брачна половинка си му намерила и булка, която била нейна другарка. Двамата сключили брак, а малко по-късно Махтаб схванала, че диагнозата е неверна. Сега тя желае мъжът й да се разведе с " аварийна брачна половинка ".

Според медиите, обаче, другата жена към този момент била бременна и нито тя, нито мъжът й били съгласни с развода. 

Махтаб се обърнала към съд, който се занимавал със фамилни разногласия. Тя се аргументира с това, че когато е препоръчвала брак на мъжа си, имала поради просперитета на фамилията. Затова в този момент упорствала новата да си тръгне.

Съпругът й не бил склонен и се пази с това, че нито той, нито новата му брачна половинка били съгласни в началото с брака. Сега не можел да изхвърли бременната си жена на улицата. Искал да се грижи и за двете дами, откакто ислямският закон позволява това. Махтаб не се съгласила с предлагането на някогашния си към този момент мъж и се ядосвала, че той е единствено неин и на никой различен.

Съдията, към който се обърнали, споделил, че до този миг не е имал подобен случай в дългогодишната си процедура, въпреки да е прекосявал през най-странните случаи. Затова помолил за още време, до момента в който вземе решение, написа Zdrave.to.

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР