35-годишната Александра Зарини - внучката на Алдо Гучи, правнучка на

...
35-годишната Александра Зарини - внучката на Алдо Гучи, правнучка на
Коментари Харесай

Наследница на Гучи обвини пастрока си в изнасилвания и блудство ВИДЕО

35-годишната Александра Зарини - внучката на Алдо Гучи, правнучка на Гучио Гучи, създател на международната марка Gucci, внесе тъжба в съда против своето семейство.

Момичето упреква своя някогашен втори татко - музикалният управител Джоузеф Руфало - в полово принуждение, а своите майка и баба - Патрисия Гучи и Бруна Паломбо, в това, че те са прикривали неговите злодейства, написа.

 Скриншот YouTube / Alexandra Gucci Children`s Foundation
Наследницата на Гучи описа, че насилието е почнало, когато тя е била единствено на шест години. Продължило е, до момента в който тя не навършила 22 години. Вторият ѝ татко постоянно влизал чисто гол в леглото ѝ, стискал ѝ гърдите и гениталиите, търкал е своите в тях. В желае се споделя, че майката и бабата са знаели за насилието над детето в течение на доста години.

Те също са разрешили на Руфало да снима момичето голо във вана, били са го и са го принуждавали да мълчи за непрекъснатото принуждение.

 Фото Фейсбук / Alexandra Zarini
По думите на момичето, то е дало публичност на зверството заради две условия. Жената сама е станала майка и също по този начин е схванала, че Руфало се занимава с доброволческа активност в детска болница в Лос Анджелис.

Александра също е , в което споделя за претърпяното.

 Мать Александры Патрисия и дедушка Альдо Гуччи, старший сын Гуччио Гуччи. Фото Twitter / nypost
Майката на Александра Патрисия и дядото Алдо Гучи, огромният наследник на Гучио Гучи.

Патрисия обаче твърди, че обвиняванията против нея и бабата са лъжливи. Тя твърди, че е схванала за насилието на Руфало едвам през 2007 година и незабавно се е развела с него.
Самият Руфало също отхвърля виновността си. По думите му Александра има проблеми с душeвността. Той дружно с майка ѝ се е опитал да ѝ помогне, само че несполучливо.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР