35-годишен мъж от град Рила е задържан късно снощи за

...
35-годишен мъж от град Рила е задържан късно снощи за
Коментари Харесай

Задържаха 35-годишен за насилване на 4-годишно дете

35-годишен мъж от град Рила е арестуван късно нощес за неведнъж осъществявани насилствени дейности по отношение на 4-годишно момиче, дете на негов първи братовчед.

Към 16.30 ч. през вчерашния ден в незабавното поделение на болничното заведение в Благоевград от родителите си било доведено за обзор 4-годишно момиче от ромски генезис. Преди това то разказало на своя близка, че „ баща й “ няколко пъти й правил неприятни неща.

Бащата на момичето две години е лежал в пандиза, заради което детето е отглеждано от негов първи братовчед, който не живее в ромската махала на града. Детето е наричало въпросния братовчед „ баща “. След като близката разказала на родителите споделеното от момиченцето, те отишли в полицейски сектор в Рила, с цел да оповестят, че детето им е насилвано от близкия роднина. Полицаите ги изпратили за обзор при гинеколог.

В болничното заведение в Благоевград доктор в АГ отделението установил, че детето е насилвано и има разкъсвания. Час по-късно в болничното заведение е дошъл екип от РПУ-Рила със следовател, които отвели детето и родителите му в сектора за показания. 35-годишният мъж е арестуван с полицейска заповед за 24 часа. Уведомена е и Районна прокуратура Дупница.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР