35-годишен мъж нахлу с колата си на пистата на летището

...
35-годишен мъж нахлу с колата си на пистата на летището
Коментари Харесай

Мъж отвлече детето си, държи го в плен на летище Хамбург

35-годишен мъж нахлу с колата си на пистата на летището в немския град Хамбург, стреля два пъти във въздуха и хвърли запалени бутилки. В автомобила му има и 4-годишно дете, оповестяват немските медии.

Преди офанзивата в 20 ч. в събота локално време брачната половинка му се е свързала с полицията и е оповестила, че детето ѝ е отвлечено. В изказване полицията сподели, че главната версия за заложническата рецесия е спор за попечителството над детето.

Летището е затворено от събота. Колата с 35-годишния мъж и 4-годишното момиче е паркирана под аероплан, сподели представител на полицията.

" Операцията продължава. Нашите договарящи са в контакт с лицето в колата ", написа полицията в неделя в Twitter (X).

По думите на говорителя полицията е в контакт с мъжа посредством преводач на турски. Според управляващите майката на въпросното дете ги е осведомила, че бащата се е свързал и с нея.

От летището в Хамбург оповестиха, че за неделя са планувани 286 полета с към 34 500 пасажери.

Всички идващи и заминаващи полети от летището в Хамбург са отсрочени, а входовете към аеропорта са затворени.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР