35-годишен мъж е задържан за убийството на баща си, извършено

...
35-годишен мъж е задържан за убийството на баща си, извършено
Коментари Харесай

Биполярен наркоман счупи черепа на баща си, възрастният мъж издъхна

35-годишен мъж е арестуван за убийството на татко си, осъществено с особена свирепост в шуменското село Зайчино ореше, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 71-годишната жертва е открита мъртва в пристройка, измежду разпилени електроуреди и разнообразни други движимости и предмети. Установено е, че гибелта му е настъпила вследствие на голям брой удари по главата и тялото.

Сигналът за закононарушението е подала 64-годишната му брачна половинка, която споделила, че е обезпокоена, защото не дава отговор на телефонните ѝ позвънявания. Като съпричастен към осъщественото действие е открит и арестуван синът на жертвата - 35-годишен мъж от Нови пазар.

Има данни, че арестуваният страда от параноидна шизофрения с биполярно разстройство. След като му бъде повдигнато обвиняване, ще бъде настанен в психиатрично заведение за проучване, където може да остане не повече от 60 дни. Ако се съберат доказателства, че той не схваща смисъла на дейностите си, делото ще бъде прекъснато и мъжът ще бъде изпратен в профилирано заведение.

Мъжът е прочут на полицията с осъществени от него обири. Задържан е и за шофиране под въздействието на опиати и владеене на дрога.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР