35-годишен мъж e задържан за побоя и грабежа на 90-годишен

...
35-годишен мъж e задържан за побоя и грабежа на 90-годишен
Коментари Харесай

Задържаха рецидивиста, пребил 90-годишен дядо в плевенското село Ореховица

35-годишен мъж e арестуван за побоя и грабежа на 90-годишен мъж от плевенското село Ореховица. Около 2 чasa през нощта на 12 май чужд нахлул при самотно живеещия дядо Васил. С пердах отнесъл всичките му 90 лв. и липсващ.
Заради случая във вторник в Ореховица дойде основният прокурор Иван Гешев, а в селото се организира профилирана полицейска интервенция против битовата престъпност.
"Заподозреният за грабежа на 90-годишния мъж е неведнъж осъждан, само че се укрива. Обявен е за търсене ", сподели тогава основният прокурор Иван Гешев.
35-годишният е притеглен от Плевенската окръжна прокуратура като обвинен за грабежа на възрастния мъж от Ореховица. В хода на следствието е открито, че той е направил и други закононарушения, за които са му повдигнати обвинявания.
Нападателят на дядото е неведнъж осъждан за закононарушения от общ темперамент. Той е в ареста за 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои внасяне на искане в Плевенския областен съд за непрекъснатото му задържане под стража, заяви пред медиите в четвъртък Цвета Димова, представител на Апелативна прокуратура.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР