35-годишен мъж е починал след сбиване в новогодишната нощ в

...
35-годишен мъж е починал след сбиване в новогодишната нощ в
Коментари Харесай

Пиянска свада в Хасково доведе до смъртта на млад мъж

35-годишен мъж е умрял след сборичкване в новогодишната нощ в Хасково. Между празнуващи е зародил скандал, единият от мъжете счупил бутилка и с нея намушкал други двама от компанията. Ранените са откарани в болничното заведение, където единият е умрял от раните си.
 
Районната прокуратура в Хасково е почнало досъдебно произвеждане по случая като то се води за съзнателно ликвидиране. Извършен е глед на местопрестъпление, разпитани са очевидци, назначена е съдебно-медицинска експертиза, конфискувани са материални доказателства, осъществени са претърсвания.
 
До момента е открито, че в кв. " Бадема ", в апартамент З.П. и двама негови другари - А.М., на 37 год. и Х.Л., на същата възраст, се събрали да честват настъпването на новата година. В резултат на използваното количество алкохол, след среднощ, сред тримата е зародил скандал, който е прераснал в сборичкване. На З.П. са били нанесени повърхностни рани в региона на главата и ръцете, след което е бил откаран в болница в Хасково, където по-късно е умрял.
 
Според направена първична здравна експертна информация няма данни гибелта да е настъпила в резултат на породените пострадвания при сбиването. Продължават дейностите по следствието за изясняване повода за гибелта му.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР