35-годишен дървосекач от село Градец е нападнал в нощта срещу

...
35-годишен дървосекач от село Градец е нападнал в нощта срещу
Коментари Харесай

Ром жестоко преби, ограби и блудства със 77-годишна жена

35-годишен дървосекач от село Градец е нападнал в нощта против вторник самотна баба в Златарица, пребил я, съблякъл я гола, отмъкнал 90 лева и банковата й карта и липсващ. 77-годишната Мария съумяла да се облече и да отиде при родственици, които извикали Спешна помощ. Линейката пристигнала по-бързо от полицията и откарала дамата в болница, където се намира и сега. Баба Мария не е била изнасилена, открил правосъден доктор, само че с нея са опитани блудствени дейности и е нанесен нечовечен пердах за пари, написа " Борба ", представени от " Трафик Нюз ". 



Циганинът работел от известно време в Златарица и си бил наел квартира до баба Мария. Тя постоянно го посрещала и тъй като го познавала, отворила портата си във съдбовната нощ. Предполага се, че той е бил пийнал. Започнал да желае пари, а когато получил отвод, почнал с насилието над беззащитната жена. Сега Георги Камчиков е разгласен за общодържавно търсене, научи през днешния ден. Той имал предходни присъди и висящи каузи за кражба на дърва в Златарица от предходната година, имал и дете в Южна България, където обаче също не го намерили.

Заради обири и похищения от дървосекачите от Градец, Котелско, през днешния ден локални поданици желаеха те да бъдат изгонени от общината. Многолюдните семейства обаче се наемат от притежатели на частни и държавни гори в региона и няма по какъв начин общинското управление да окаже напън. Частници и страна наемат компании за дърводобив, които от своя страна си търсят евтина работна ръка.

Така сезонно Златарица се цялостни с роми от Котелския край, а нормално при инспекция има един регистриран служащ, само че се появяват десетки и даже стотици мургави дървосекачи дружно със фамилиите си. Те трансформират региона в гета и опъват шатри, а други даже си наемат квартири като нападателя на баба Мария. Никой не ревизира дали са осъждани и защо и по-късно стартират мародерствата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР