35-годишен българин е арестуван в атинския квартал Неа Филаделфия снощи,

...
35-годишен българин е арестуван в атинския квартал Неа Филаделфия снощи,
Коментари Харесай

35-годишен българин бе арестуван в Атина - отвлякъл и изнасилил многократно гъркиня

35-годишен българин е задържан в атинския квартал Неа Филаделфия нощес, откакто е задържал срещу волята й и е изнасилил седем пъти 50-годишна гъркиня, оповестиха локалните медии.

Изнасилвачът, който е оказал мощна опозиция, е бил арестуван в жилището на различен мъж, който му е носил храна и му е дал облекла. Помагачът също е задържан.

Според атинската полиция, жертвата е 50-годишна жена, която почиствала входа на блока, в който живеел българинът. Когато тя пристигнала на работа, мъжът я нападнал и я завлякъл в жилището си, където я държал срещу волята й в продължение на часове и я изнасилил седем пъти.

След бруталното закононарушение мъжът е бил видян от полицейски чиновници да се движи покрай павилион на основна улица в Неа Филаделфия и след минути е арестуван.

Това не е първото безчовечие на българина, написа в. " Прототема ". През 2015 година мъжът с букви И.Л. е наказан на 12 години затвор за обезчестяване, опит за ликвидиране, закани и нанасяне на телесни повреди на 22-годишна студентка. Освободен е предварително от пандиза на 14 август 2020 година след изтърпяване на четири (4) години, пет (5) месеца и единадесет (11) дни, равняващи се на 935 работни дни. Към момента на закононарушението е бил в пробация. Полагал е подписи всеки месец в полицията.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР