"В началото ми беше трудно, но според мен това е

...
"В началото ми беше трудно, но според мен това е
Коментари Харесай

Каранга: ЦСКА няма да свали гарда, мачът с Левски постоянно ми е в главата


"В началото ми беше мъчно, само че съгласно мен това е обикновено. Трябваше ми време, с цел да се приспособявам. За мен това бяха разнообразни тренировки, климат, само че в този момент към този момент всичко си е на мястото". Това съобщи нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга, съобщи кореспондент на БГНЕС. Бразилецът бе определен за състезател номер 1 на 11-ия кръг в обичайна анкета на Пресклуб "България". Каранга заслужи наградата, откакто означи двете попадения в мача против Етър при равенството 2:2 на стадион "Ивайло".

"Бразилия е голяма страна и конкуренцията е жестока. Невинаги можеш да играеш за националния тим, само че по този начин е в живота. Аз съм признателен за това, което ми се случва сега.

Бих се радвал в случай че някой ден пазя цветовете на България. Искам да отида на мача с Франция, тъй като това са футболисти от друго равнище. Нормално е да искаш да се докоснеш до тях", заяви нападателят на "червените".

На въпрос какво би избрал сред шампионската купа с ЦСКА и приз за голмайстор на шампионата, бразилецът отговори: "И двете. Всички в клуба желаеме да спечелим купата, с цел да я споделим с почитателите, тъй като те най-вече заслужават. Щастлив съм, че реализирам задачите си. Не съм възнамерявал общо какъв брой гола ще вкарам. Ще упражнявам още повече, с цел да не преставам да бележа".

Относно сензацията на трансферния пазар Неймар, за който ПСЖ заплати 222 млн. паунда на Барселона, Каранга изрази мнението си: "За мен Неймар е голмайстор и доста първокласен футболист. Цената за него и други футболисти е естествена. Те са се трудили, с цел да реализиран тези триумфи. Щом е платено такава сума за тях, значи го заслужават".

"Аз съм футболист на ЦСКА и желая да съм тук. Във всички мачове е огромно благополучие за мен, когато отбележа гол. Мачът с Левски непрекъснато ми е в главата. Знаем защо нещо става на въпрос. Отбележа ли на Левски, съм подготвил нещо особено за тях. Това е най-голямото дерби в България. Тръпката беше неповторима. Не бях виждал такова нещо до момента и постоянно ще бъда за ЦСКА", показа Каранга за дербито сред "сини" и "червени", което ще се състои на 21 октомври.

За упоритостите на "армейците" и конкуренцията в Първа лига нападателят разяснява: "Всички знаем, че Левски е тим, който постоянно се бори. Но ние мислим единствено за нашето показване. Направихме неточност с Етър, която ни коства първото място. Забравихме към този момент този мач, само че ще си вземем поука от това, което се случи. Трябва да поправяме грешките си, да продължим напред, тъй като към този момент няма да имаме право на такива неточности.

Всички ние сме ангажирани и стимулирани да дадем всичко от себе си, с цел да приключим на първото място в края на шампионата. Ще имаме и доста мачове с Лудогорец, в които се надявам, че най-сетне ще реализираме тази дълго чакана победа".

"Нормално е да побеждаваме, само че рано или късно идват и загубите. Но след тях би трябвало да се подвигаме и да се фокусираме единствено върху позитивните неща. Трябва да сме с високо вдигнати глави, тъй като ние няма да свалим гарда и ще продължаваме единствено напред", заключи голмайсторът на ЦСКА. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР