"Трябва да сме изключително концентрирани в дефанзивен план и да

...
"Трябва да сме изключително концентрирани в дефанзивен план и да
Коментари Харесай

Илиев: Срещу Левски не трябва да допускаме грешки


"Трябва да сме извънредно съсредоточени в отбранителен проект и да не позволяваме грешките, които направихме с Локомотив", разяснява наставникът на Черно море Илиан Илиев преди решаващия плейоф за присъединяване в Лига Европа против Левски този четвъртък, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Днес Илиев бе отличен като подгласник на треньора на годината Николай Киров на церемонията "Футболист на футболистите", само че най-важния мач за сезона на "моряците" следва в четвъртък вечерта. "Гласуват футболистите, те преценят. Аз за това споделих, че премията е скъпа, не желая да наскърбявам труда на публицистите, само че там има малко пристрастия клубни, тъй че футболистите, че правят оценка работата е добре. С Верея съм доста удовлетворен от това, което направихме, сигурно можеше да се надгради, само че взехме решение да сменим тима. В Черно море мъчно започнахме, само че последователно вдигнахме малко равнището, следва ни доста работа. Като цяло сме удовлетворени, само че с една забележка, че можем още като потенциал", разяснява Илиев полученото отличие.

"Ако получим европейската квота можем да кажем, че сме удовлетворени от сезона, само че знаем, че е доста мъчно. Концентрираме се тия два-три дни да се възстановим от пътуванията и мачовете, да изиграем един добър мач, пък каквото стане. Играем против тим, който има положителни единици и в последните мачове, даже когато изгубиха Купата, демонстрираха, че имат израстване като тим, което значи, че би трябвало да сме извънредно съсредоточени в отбранителен проект и да не позволяваме грешките, които направихме с Локомотив. Ако там ги създадем, надали ще имаме шанса да се върнем в мача, както го направихме в Пловдив. Срещу грандовете като посетител е доста значимо да си съвсем безукорен като отбрана, с цел да разчиташ на успех", добави треньорът на Черно море. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР