"Трябва да поздравя момчетата, защото да играеш на Сан Сиро“

...
"Трябва да поздравя момчетата, защото да играеш на Сан Сиро“
Коментари Харесай

Алегри: На "Сан Сиро" никога не е лесно


"Трябва да поздравя момчетата, тъй като да играеш на „ Сан Сиро “ в никакъв случай не е елементарно. Представихме се добре, както в офанзива, по този начин и в защита", това съобщи наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри след успеха с 2:0 над Милан в дербито от 11-ия кръг на Серия А.

"Спечелихме самостоятелните единоборства и в този момент ни следва да се подготвим за вторник. Трябва да спечелим против Спортинг, с цел да си осигурим място в идващия стадий на Шампионска лига", разяснява италианският експерт.

Герой в конфликта за „ Старата госпожа “ на препълнения „ Сан Сиро “ бе звездата на италианския гранд Гонсало Игуаин. Аржентинецът означи и двата гола в срещата (23‘ 64‘), което не бе подминато от Алегри.

"Игуаин е в отлична форма, която би трябвало непрекъснато да усъвършенства, в сравнение с да поддържа. Той в действителност оказва помощ доста на тима да играе по-добре", счита треньорът на "бианконерите".

"Гонсало би трябвало да има вяра доста повече в себе си, тъй като има необикновен капацитет. От време на време обаче почива на ларвите си, което не е положителни нито за него, нито за нас. Той би трябвало да изисква доста повече от себе си", добави Алегри. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР