"Това ще бъде мач между два от най-силните отбора в

...
"Това ще бъде мач между два от най-силните отбора в
Коментари Харесай

Валверде: Срещат се два от най-силните отбора в Европа


"Това ще бъде мач сред два от най-силните тима в Европа", разгласи наставникът на Барселона Ернесто Валверде преди конфликта с Ювентус в Шампионска лига довечера.

Испанският гранд посреща миналогодишния финалист на "Ноу Камп" в мач от група D на конкуренцията. "Юве е извънредно мощен тим и няма потребност да подсещаме, че отстраниха Барса предходната година. Те са мощни в изнасянето на топката и високата преса. Когато атакуващите им играчи имат ден, те знаят по какъв начин да основават рискове. Това ще е мач сред два от най-силните тима в Европа", разяснява треньорът на каталунците.

Домакините съвсем нямат проблеми с контузени играчи, като се чака офанзивата да бъде водена от Луис Суарес, Лионел Меси и новото попълнение Усман Дембеле. Единствените отсъстващи за Барса са Арда Туран и Пако Алкасер. Наставникът на Юве Масимилиано Алегри има повече проблеми, като отвън сметките за дуела са контузените Клаудио Маркизио, Сами Кедира, Джорджо Киелини и Марио Манджукич, както и осъденият Хуан Куадрадо. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР