"Там (авиобаза Граф Игнатиево – бел. ред.) трябва да има

...
"Там (авиобаза Граф Игнатиево – бел. ред.) трябва да има
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Отказът на пилотите е национална измяна


"Там (авиобаза Граф Игнатиево – бел. ред.) би трябвало да има уволнени хора", сподели през днешния ден вицепремиерът Валери Симеонов.

Симеонов, който беше в Пловдив, с цел да инспектира слагането на видеонаблюдение в ромската Шекер махала, разяснява отхвърли на водачите от авиобазата да летят, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

"Аз съм от семейство на боен, израсъл съм във военни градове и не мога дори да си помисля, че боен, бил той авиатор, танкист или пехотинец, ще откаже да извърши военния си дълг без значение дали е спокойно, или военно време, щото бил неразположен", сподели още Симеонов. Той сподели още, че не споделя констатацията на прокуратурата и не може да гадае дали има политическа или икономическа интервенция.

"Военните са за това - да си извършват воинския дълг, по тази причина те се подчиняват на едни по-особени закони, които се назовават устави и тъкмо по тази причина в тези устави, в законите на военната работа, са планувани доста съществени наказания. Защото има едно разбиране като измяна на Родината и това е национална измяна", съобщи още вицепремиерът.

"За мен държанието на хора, които получават заплати, с цел да си правят работата и да пазят небето на България, е престъпление", заключи той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР