34 служители в Белия дом и други контакти са с

...
34 служители в Белия дом и други контакти са с
Коментари Харесай

34 служители в Белия дом с коронавирус

34 чиновници в Белия дом и други контакти са с ковид . Информацията оповестява американската медия ABC News, която се е сдобила с документ, публикуван измежду висши представители на Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки (FEMA).

Отбелязва се, че през последните дни " 34 чиновници в Белия дом и други контакти " са се заразили с ковид.

Разкритията акцентират разрастващата се рецесия в Белия дом и степента на блокираната от представителите на държавното управление информация за разпространяването на вируса. Преди американската медия заяви, че 24 чиновници в Белия дом и други контакти са с ковид . В документа на FEMA не се разяснява какво се има поради с " други контакти ".

Отбелязва се, че историята не е обвързвана единствено с политици, които са хванали вируса. В Белия дом работят стотици чиновници, които евентуално могат да бъдат изложени на риск от заразяване.

" Блумбърг " заяви, че топ формален представител по сигурността в Белия дом е тежко болен с ковид . Крийд Бейли е приет в болница от септември.

Белият дом не оповестява обществено за положението на Бейли. Той се е заразил преди 26 септември, когато в за арбитър от Върховния съд. Десетки случаи на ковид са свързвани с това събитие.

Говорител на Белия дом отхвърли коментар за Бейли. Той управлява офиса за сигурност в Белия дом, който се занимава с акредитациите за достъп до Белия дом . Бейли работи в тясно съдействие със " Сикрет сървис " за използването на охранителните ограничения в постройката.

В Съединени американски щати има 211 834 умряли от ковид . Това се пада по 66 смъртни случая на 100 000 американци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР