"Разочаровани сме от резултата, но в същото време съм доволен

...
"Разочаровани сме от резултата, но в същото време съм доволен
Коментари Харесай

Конте: Гордея се с играчите, контузията на Мората не е сериозна


"Разочаровани сме от резултата, само че в това време съм удовлетворен и горделив от себераздаването на футболистите ми", съобщи мениджърът на Челси Антонио Конте. "Сините" позволиха загуба с 0:1 от Манчестър Сити в дербито на 7-ия кръг на Висшата лига. Италианският експерт обаче разгласи, че се гордее със своите играчи и заяви, че травмата на Алваро Мората не е сериозна.

"Ние дадохме всичко от себе си. Създадохме положителни благоприятни условия за гол, само че не успяхме да се възползваме от тях. Сити имаше своите шансове и в последна сметка се възползва по-добре от нас и победи.

Трябваше ни време, с цел да се възстановим за подобен мач. Когато си изтощен, не е по никакъв начин елементарно да тичаш от едното до другото наказателно поле.

Със сигурност играхме против един доста добър противник. През миналия сезон те демонстрираха, че са доста мощен тим. Мисля, че след трансферния прозорец те се потвърждават тъкмо като подобен и ги поздравявам", разяснява италианският експерт.

Относно положението на Алваро Мората, който бе сменен наложително в 35-та минута поради травма в лявото бедро, наставникът на „ сините “ разгласи: „ Не мисля, че е съществено. Това е мускулна контузия и до няколко дни ще знаем какво е ситуацията. Мората спря, с цел да избегне травмата да стане още по-сериозна. Той ми сподели, че избира да излезе, тъй като в противоположен случай рискува обстановката да се влоши". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР