"Разбира се, че ще се опитаме да играем нашата си

...
"Разбира се, че ще се опитаме да играем нашата си
Коментари Харесай

Венгер: Ще играем нашата си игра на "Етихад"


"Разбира се, че ще се опитаме да играем нашата си игра на "Етихад". Няма да се крием", разгласи мениджърът на Арсенал Арсен Венгер преди дербито с Манчестър Сити в неделя.

"Артилеристите" гостуват на водача във Висшата лига, който се показва ужасно от началото на сезона и има девет победи и единствено едно тъждество. "Когато отиваме там, желаеме да се пазиме добре. Но не можем да се концентрираме единствено върху това. Искаме да играем с топката, да я държим в наше владеене и да сътворяваме положения. Понякога най-хубавият метод да се защитаваш е да атакуваш", разяснява Венгер.

Отборът на Пеп Гуардиола към този момент е сравняван от медиите с "Непобедимите" на Арсен Венгер от сезон 2003/04, когато Арсенал приключи сезона без нито една загуба. "Минали са единствено 10 мача. Остават още 28. Има още много път да се измине. Сега те са в добър интервал. Но в случай че видите какво се говореше за Реал Мадрид преди три седмици, ще разбере какъв брой нежно е всичко в тази игра", сподели французинът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР