"Приемаме загубата като факт, но не смятам, че сме били

...
"Приемаме загубата като факт, но не смятам, че сме били
Коментари Харесай

Херо: Не смятам, че ЦСКА ни надигра


"Приемаме загубата като факт, само че не считам, че сме били надиграни. Второто полувреме стояхме много по-добре на терена, само че не успяхме да осъществяваме нашите моменти. Ако бяхме вкарали, нещата щяха да приключат". Това съобщи старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо след провалянето с 1:2 от ЦСКА в шампионата за Купата на България, съобщи кореспондент на БГНЕС.

"Ситуацията с анулирания гол на Лукоки е доста противоречива и като цяло съдията даде своя принос с неотсъдения 100 % картон против Мисиджан. Отпаднахме физически най-много в продълженията, само че това се дължи на сгъстения цикъл, който имахме", добави наставникът на "орлите".

"Допуснахме една липсва на централизация за миг и получихме втори гол. След това организацията ни се наруши, а след това пристигна и изгонването на Натанаел. Това е футбол и има победи, само че и загуби. Пак ще кажа, че не сме били надиграни, а дори и стояхме по-добре през втората част. Не считам, че поради една загуба би трябвало да се вършат някакви генерални изводи", приключи Димитър Димитров. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР