"Очакваме 2,7 милиона фенове да посетят Русия. Сигурен съм, че

...
"Очакваме 2,7 милиона фенове да посетят Русия. Сигурен съм, че
Коментари Харесай

Путин: Очакваме с огромно нетърпение Световното първенство


"Очакваме 2,7 милиона почитатели да посетят Русия. Сигурен съм, че Световното състезание в Русия ще се трансформира в доста значим фактор за развиването на цяла Русия, най-много на младото поколение", съобщи президентът на Русия Владимир Путин при откриването на церемонията за тегленето на жребия за Мондиал 2018.

Днес 32-та тима финалисти ще бъдат разпределени в осем групи на гала в концертната зала на Кремъл, а Путин приветства всички посетители и фенове с откриваща тирада. "Напрежението сигурно е огромно, довечера най-хубавите 32 тима на планетата ще научат своите противници и градовете, в които ще играят своите мачове. Нашата страна чака с голямо неспокойствие Световното състезание, конгрес на най-високо равнище, където най-хубавите футболисти ще могат да покажат своето майсторство и да се потвърдят като най-хубавите футболисти на своето съвремие. Много е значимо какво усещане ще остави Русия на тези, които дойдат на посетители - те ще се срещнат с нашата страна, просвета, нашите обичаи. Те ще научат, че ние сме отворени към света", сподели Путин пред препълнената с футболни величия звезди, като Пеле и Марадона.

"11 града ще одобряват тимовете финалисти. Очакваме 2,7 милиона почитатели да посетят Русия. Сигурен съм, че Световното състезание в Русия ще се трансформира в доста значим фактор за развиването на цяла Русия, най-много на младото потомство. Много е значимо Русия да посрещне и да сплоти интернационалното футболно семейство и да обезпечи запазването на тези спортни полезности, които са неподвластни на времето. Световната купа е най-ценният трофей за всеки един футболист и към нея ще се стремят всички футболисти на тези 32 тима с всички сили. Желая на всички вас шанс, всичко най-хубаво и до нови срещи през 2018-та година", добави президентът на Руската федерация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР