"Много важна победа за нас. Най-важното е, че показахме характер

...
"Много важна победа за нас. Най-важното е, че показахме характер
Коментари Харесай

Рамос: Нямаше дузпа, отиваме в Париж за победа


"Много значима победа за нас. Най-важното е, че показахме темперамент и имаме преднина преди реванша. Показахме, че имаме предпочитание да спечелим този дуел и сме удовлетворени от разликата, която постигнахме", това съобщи бранителят на Реал Мадрид Серхио Рамос, откакто Кралският клуб се наложи над Пари Сен Жермен с 3:1 в първи дуел от 1/8 финалите на Шампионската лига.

"В Шампионска лига всяка една неточност може да бъде осъдена и трябваше да покажем оптималната централизация, което и направихме. Беше доста сложен мач, само че в предпазен проект седяхме доста добре. Оставихме доста малко свободни пространства на ПСЖ. Те имат футболисти от международно равнище и трябваше да покажем най-хубавото от себе си. В този шампионат нямаш време да правиш каквито и да е сметки. Доволни сме от преднината преди реванша. Спечелихме тази борба, само че отиваме за още една победа в Париж. Смятам, че макар всичките спекулации показахме едно положително ниво", разяснява 31-годишният умел защитник.

За противоречивата обстановка в 54-та минута, при която съдията на срещата Джанлука Роки реши, че ръката на Рамос е била прибрана задоволително и не отсъди 11-метров углавен удар в интерес на парижани, капитанът на „ белите “ бе безапелационен. „ Нямаше дузпа. Топката ме удари в гърдите и в ръката, която беше залепена до тялото ми. Няма какво да разясняваме повече по този въпрос “.

„ Това беше една значима крачка за нас, само че ни следва още една такава. Трябва да работим повече “, приключи Рамос. Реваншът сред двата тима е на 6 март на "Парк де Пренс". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР