"Лев Инс" стъпи на Румънския пазарЗК Лев Инс официално бе

...
"Лев Инс" стъпи на Румънския пазарЗК Лев Инс официално бе
Коментари Харесай

"Лев Инс" стъпи на Румънския пазар

"Лев Инс" стъпи на Румънския пазар
ЗК „ Лев Инс ” публично бе показана на най-значимата интернационална бизнес конференция в Букурещ под мотото „ Време за бизнес в застраховането “.

Събитието бе извършено под патронажа на Румънския финансов регулатор(ASF) и Автомобилното бюро на румънските автомобилни застрахователи (BAAR).

Целта на събитието е да се обсъдят съществени аспекти от застрахователната промишленост в Румъния, както и вероятностите за последователно развиване във връзка с растежа на локалния пазар. Сред поканените в полемиката бяха огромните застрахователни брокери, Национално бюро за битка със застрахователните измами, както и други заинтригувани от бранша.

По време на церемонията по откриването, бе показано и партньорството сред ЗК „ Лев Инс “ и „ Recrex ”.

„ Във всеки бизнес идва миг на напредък, когато родния пазар отеснява. България е дребна за Лев Инс “, добави още Кристиан Рошу, зам.-председател на румънския регулатор.

Изпълнителният шеф на ЗК „ Лев Инс “ Павел Димитров подвигна участниците на крайници, откакто направи одобрение на родния им румънски език.

Дейността на компанията беше показана в обстойна презентация от Александър Господинов, специалист в екипа за „ Бизнес развиване “. След изнесения от него отчет за компанията, от националния регулатор показаха подготвеност за цялостна поддръжка на новото партньорство.

„ Убедени сме, че локалният главен пазар има вероятности за развиване във връзка с такива партньорства, а реализирането на тази цел зависи от успеваемостта на поредна регулаторна политика. Ще продължаваме да работим за възстановяване на ефикасния контрол и съответната конкурентна среда ”, обявиха от регулатора. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР