34-годишният рапър Дрейк разкри, че се е разболял от COVID-19,

...
34-годишният рапър Дрейк разкри, че се е разболял от COVID-19,
Коментари Харесай

Дрейк загубил част от косата си заради COVID-19

34-годишният рапър Дрейк разкри, че се е разболял от COVID-19, макар че не уточни по кое време тъкмо е станало това. Като нескончаем непряк резултат той добави, че е опадала част от косата му.

Съвсем неотдавна Дрейк обръсна горния ляв ъгъл от главата си във формата на сърце, а то е било предопределено тъкмо, с цел да прикрие оредялата му коса, написа life.dir.bg.

За оплешивяването той призна, откакто негов почитател се подигра с новия му тип. Певецът обаче успокои почитателките си, че тя към този момент пониква.

Той разкри, че заради дългото възобновяване от вируса се е наложило да забави албума си " Certified Lover Boy ", който в началото беше плануван да излезе през януари 2021 г, само че рапърът отсрочи албума си, до момента в който се възвърне от пострадване на крайници си.

Преди месец артистът беше забелязан на среща с инфлуенсърката Джоана Леа в Лос Анджелис, а по-късно стана известно, че връзката им продължава към този момент няколко месеца.

Дрейк, който има три годишен наследник, пази любовния си живот отвън светлината на прожекторите през последните години, а най-известната му връзка беше с Риана. Двойката постави завършек на взаимоотношенията си през 2016 година и макар че тогава се твърдеше, че могат да възобновят връзката си, те останаха разграничени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР