34-годишният Кен Родриго Алвеш вече е дал над 600 000

...
34-годишният Кен Родриго Алвеш вече е дал над 600 000
Коментари Харесай

Живият Кен си махна ребрата и стана зайче на Playboy

34-годишният Кен Родриго Алвеш към този момент е дал над 600 000 $ за голям брой пластични интервенции. По време на последната той си махна 4 ребра, с цел да може талията му да не е 91 сантиметра, а като на същинска Барби - 60 сантиметра.  Фото © dailymail.co.uk

Алвеш продължава своята акция " За феминизиране на мъжете ", позиционирайки се като джендърно-неутрален човек или просто Джесика Алвеш. И този път благодарение на стилния стилист Томас Евънс той взе участие в основаването на серия фотоси в жанр Femme The Man, написа Daily Mail.
 Фото © dailymail.co.uk

В черен корсет с червени шевици, с красни пискюли на зърната и блестящо алено червило, хармониращо с лака по ноктите, Рдриго застана пред камерата на Томас.
 Фото © dailymail.co.uk

Другият му облик бе отдаден на времето на Хю Хефнър: класическо черно бори без ръкави, заешки уши и незаменимите високи токчета. Важен подробност - мрежести чорапогащи, участва и на двете фотоси.
 Фото © dailymail.co.uk

Потребителите в мрежата към този момент не се вълнуват доста от изцепките на живия Кен. Още се отнася до акцията " За феминизиране на мъжете " някои означават, че към този момент няма и кого да се феминизира. Други просто съжаляват Родриго. Трети пък го поучават да не се трансформира напълно в Барби, въпреки всичко такива изроди към този момент има задоволително.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР