34-годишният Христо Любославов от Самоков по чудо е без тежки

...
34-годишният Христо Любославов от Самоков по чудо е без тежки
Коментари Харесай

Цяло чудо: 8-тонен камион мина през Христо – той оцеля без драскотина!

34-годишният Христо Любославов от Самоков по знамение е без тежки контузии и вътрешни пострадвания, откакто голям камион с тегло 8 тона прегази двата му крайници. Нелепият случай станал завчера в Кочериново, наоколо до завод за произвеждане на самун, написа struma.bg.

Христо дошъл от Самоков при своя другар Стефан, който му помагал да отстранят проблеми със спирачките. 

Неочаквано по време на ремонта камионът потеглил и прегазил краката му. 

Теренът, където станал случаят, не бил затрупан с асфалт и това омекотило удара, просто краката пропаднали в рохката земя и пострадванията са леки. 

На място на потърпевшия е оказана първа помощ от екип на Спешен център – Рила и с кола за спешна помощ е превозен до благоевградската болница. Христо Любославов е признат в МБАЛ – Благоевград, където е призован по неотложност екип. След консултация с ортопеда доктор Пиринчиев е настанен за болнично лекуване.

„ Касае се за случай, при който потърпевшият не е получил съществени фрактури на крайниците, има хематом на бедрото ”, сподели доктор Пиринчиев. Той разясни, че в съответния случай е оказал помощ фактът, че теренът е бил с мека почва, а мъжът е в дейна възраст и с добра мускулатура. 

„ Образувалият се хематом постанова болнично лекуване под лекарско наблюдаване ”, посочи доктор Пиринчиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР