34-годишна бивша поп фолк певица се е самоубила, потвърдиха от

...
34-годишна бивша поп фолк певица се е самоубила, потвърдиха от
Коментари Харесай

Със скок от 6-ия етаж: 34-годишна бивша чалга звезда, с успешен коафьорски бизнес, се самоуби в Пловдив

34-годишна някогашна поп фолк певица се е самоубила, потвърдиха от полицията. Сигналът за трагичния случай е подаден от жители към 22,00 часа на 5 март. Младата жена е скочила от 6 етаж на блок в " Кючук Париж " и издъхнала на място. Образувано е досъдебно произвеждане и се проверяват всички версии за гибелта.

Мария Георгиева е от Димитровград, само че преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в " Кючук Париж " с заем, който погасявала постоянно. Отворила фризьорски салон и съумяла да развие сполучлив бизнес. Нямала финансови проблеми.

Близки на умрялата се съмняват, че младата жена се е самоубила. Разказват, че малко преди да открият тялото й е разговаряла с майка си по телефона какво ще вършат на идващия ден. При огледа е открито, че входната врата на жилището е била отключена, а пералнята работела, което съгласно околните е доста необичайно.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група " Спасителките ", основана през 2004 година в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, някогашен член на " Пантерите ", Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става известна с песента " Спасителки ", за която е сниман и видеоклип. През 2005 година издават единствения си албум " Една целувка ". През 2010 година Атанаска Гюргакова умира след рухване от виадукт 30-ия километър на автомагистрала " Хемус " в посока Варна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР