34-годишен оператор на ръкав за качване на пътници на летище

...
34-годишен оператор на ръкав за качване на пътници на летище
Коментари Харесай

Дрогиран наземен служител в Шереметиево блъсна ``Боинг`` с пътническия ръкав - Свят

34-годишен оператор на ръкав за качване на пасажери на летище „ Шереметиево “ в Москва е блъснал със оборудването аероплан „ Боинг 737 “, който се е подготвял за полет, заяви съветската РЕН ТВ. Според източници на малкия екран мъжът се е намирал под въздействието на опиати.

По информация на събеседник на канала, случаят е станал на 10 януари. При доближаване операторът блъснал с огромна скорост рулиралият малко преди този момент аероплан, който се готвел за политане за Красноярск. За благополучие до пробив на корпуса не се стигнало, единствено била обелена боята на фюзелажа. Самолетът не е бил изваден от графика за полети и е изхвърчал, само че с 40 минути забавяне.

Малко след произшествието 34-годишният чиновник на наземното обслужване бил открит на работното му място в безсъзнание. Изпаднал в кома и бил откаран в реанимацията на болничното заведение в Химки. На място лекарите диагностицирали предозиране на наркотични субстанции.

Преди да излезе на промяна служителят от наземното обслужване бил минал медицински обзор и никакви отклонения не били открити. По информация на Baza на летището са пристигнали чиновници от Управлението за надзор на наркотрафика.

От пресслужбата на „ Шереметиево “ обясниха, че след оглед на самолета от експерти увреждането е било прието за несъществено, машината " Боинг 737 " с цветовете на Аерофлот и с регистрационен номер RA-73095 е получила позволение за политане и е траяло осъществяването на маршрута, като е направило обикновено кацане в Красноярск. Самолетът носи на фюзелажа си името на съветския публицист Николай Лесков, създател на повестта " Смях и тъга ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР