34-годишен моторист е задържан в Пето районно управление, след като

...
34-годишен моторист е задържан в Пето районно управление, след като
Коментари Харесай

Арестуваха дрогиран моторист, карал на една гума

34-годишен моторист е арестуван в Пето районно ръководство, откакто униформени го хванали да кара на една гума по пътя сред Пловдив и Асеновград.

За това нарушаване законът планува санкция в размер на 3000 лева и година без брошура.

Направен му е тест за приложимост на опиати, който дал позитивен резултат, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. 

Пловдивските служители на реда не престават интензивно дейностите си за гарантиране на пътната сигурност. Особено внимание се обръща на случаите, в които водачи подхващат рискови маневри и демонстративно правят нарушавания, свързани с нерегламентирани надпревари или дрифтове.

В тази връзка е извършена акция с присъединяване на униформени от Първо и Пето районно ръководство, асеновградски служители на реда и чиновници на моторизираното звено „ Сигма “ с обсег на инспекциите двуколесни моторни транспортни средства, предава " 24 часа ".

От 20 ч. в сряда до 1 ч. през днешния ден на пътя сред двата града екипите са спрели 62 мотоциклета, снели са самоличността на 82 водачи и пасажери. За открити нарушавания на Закона за придвижване по пътищата са формирани 4 акта и връчени 10 санкции с фиш. С протоколи са предизвестени 29 лица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР