34-годишен мъж от щата Колорадо (САЩ) е починал след ухапване

...
34-годишен мъж от щата Колорадо (САЩ) е починал след ухапване
Коментари Харесай

Млад мъж издъхна след ухапване от един от най-опасните гущери в света

34-годишен мъж от щата Колорадо (САЩ) е умрял след захапване от Аризонски токсичен гущер, който отглеждал като домакински любим.

„ Приятелката на жертвата е подала сигнал до полицията, откакто влезнала в стаята му и го намерила. Влечугото още било върху ръката му “, съобщи за CNN Лийша Крукстоун от „ Контрол по животните “ в Колорадо.

След ухапването мъжът на име Кристофър Уорд е почнал да повръща, до момента в който най-после не изгубил схващане. Пристигналият на място медицински екип го транспортирал до болничното заведение, където било открито, че е изпаднал в мозъчна гибел. Четири дни по-късно Уорд умрял. Точната причина за гибелта му не се разкрива.

Мъжът е купил екзотичното животно през октомври м.г. по време на ревю за влечуги в Денвър, когато гущерът бил на година. В градчето Лейкууд, чийто гражданин е бил той, развъждането на този вид гущери е неразрешено от закона, точно тъй като съставляват риск за здравето и живота.

В дома си Уорд е отглеждал също по този начин и 26 типа паяци, които били конфискувани от управляващите и предадени на зоопарк в щата Южна Дакота.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР