34-годишен мъж от Дряново е настанен в болницата в Габрово

...
34-годишен мъж от Дряново е настанен в болницата в Габрово
Коментари Харесай

СЛЕД СБЛЪСЪК: Мъж е с опасност за живота, след като колата му бе пометена от влак край Трявна

34-годишен мъж от Дряново е настанен в болничното заведение в Габрово в тежко положение и заплаха за живота, откакто колата му бе блъсната от трен на жп прелез.

На 17 януари, към 9:55 часа, в районно управление (на МВР) Трявна е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, настъпило на железопътен прелез в региона на село с.Бангейци, общ.Трявна. На място неотложно са ориентирани екипи на „ Пътна полиция " и незабавна помощ. Установено е, че трен, движещ се по линия Русе – Стара Загора при прекосяване през жп прелеза удря " Ауди " А6, ръководен от 34-годишен гражданин на гр.Дряново. Мъжът опитал да премине макар постоянно задействано автоматизирано прелезно устройство със звукова и светлинна сигнализация, показват от ОДМВР - Габрово.

В резултат на сблъска е потърпевш лидерът, който е откаран в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова " – Габрово с черепно-мозъчна контузия, фрактура на шиен прешлен и фрактура на два гръдни прешлена, с заплаха за живота. В болничното заведение е настанен и 35-годишен мъж от Дряново, пътувал в същия автомобил, той е с изкълчване на раменна става, без заплаха за живота.

Машинистът на влака – 53-годишен от село Поликраище, е тестван за приложимост на алкохол и опиати, пробите са негативни. На лидера на лекия автомобил е взета кръвна проба. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР