34-годишен българин, чието име не се съобщава, беше арестуван заедно

...
34-годишен българин, чието име не се съобщава, беше арестуван заедно
Коментари Харесай

Българин и албанец закопчани за убийство в Гърция

34-годишен българин, чието име не се оповестява, беше задържан дружно с 38-годишен албанец като съизвършител и помощник при ликвидиране в Гърция.

Нашенецът е отведен в Наказателния съд на Каламата за това, че е укрил килъра. Двамата са обвинени в убийството на локалния наркодилър, прочут като Американеца, на 20 януари, оповестява полицията.

38-годишният албанец, упрекнат в непредумишлено ликвидиране, твърди, че не е имал желание да простреля дилъра и че се е целел в краката му.

Инцидентът е зародил, откакто се скарали по време на наркосделка за качеството на продавания кокаин. Албанецът отхвърля да е работил с умисъл и декларирал пред следователите, че в случай че е желал да убива, в никакъв случай не би го направил измежду бял ден на оживено кръстовище. Той обаче признава, че е носил оръжие и то постоянно е било с него.

Причината за стрелбата е неизпълнена поръчка от страна на дилъра. Убиецът е купувал постоянно кокаин от Американеца, само че дрогата била подправена със смески, които увредили здравето му и го пратила в болница. Американеца заречен да компенсира, като подари на клиента си 10 г кока. На уговорената среща обаче той не носил обещаното и почнал скандал.

34-годишният българин е получил 18 месеца отнемане от независимост условно, а за откритите в жилището му в допълнение 80 грама хашиш е освободен под гаранция.

Още една българска диря витае към незаконното минало на убития. Срещу него до момента е имало 5 наказателни каузи за трафик на кокаин и подправени документи. През април 2021 година е задържан дружно с 32-годишна българка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР