34-г. Весела А. от Дупница пострада, след като е блъсната

...
34-г. Весела А. от Дупница пострада, след като е блъсната
Коментари Харесай

Млада жена излезе от магазина в Дупница с две чанти в ръце, но нещата много се объркаха

34-г. Весела А. от Дупница пострада, откакто е блъсната от такси на излизане от магазин „ Лидъл “. Младата жена пазарувала със своя другарка в магазина на остарялата автогара в Дупница. На излизане от магазина с две цялостни чанти тя била ударена от такси, движещо се на заден ход. Таксито минало през стъпалото на единия й крайник. Приятелката й е невредима, защото била на сантиметри зад нея, написа Struma.bg.

Весела А. паднала на земята. Очевидци на случая се развикали и водачът на таксито спрял. В таксито имало клиент, който слязъл и си тръгнал пеш. Минувач се обадил на тел. 112 и съобщил за случая. На място дошъл дежурен екип на Спешен център и транспортирал потърпевшата жена в частната болница в Дупница, която се намира на 100-тина метра от мястото на случая.

Пристигнали и пътни служители на реда, които тествали за алкохол таксиметровия водач. Пред тях той се оправдал, че пешеходката ненадейно се озовала зад автомобила и не е имал време да реагира. Съставен му е акт за нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, защото се движил с несъобразена скорост на пътя.

От тежестта на автомобила, минал през крайници й, пешеходката има спукани дребни костици на ходилото и ще се наложи лекуване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР