"Франция е един от най-силните отбори в света. Според мен

...
"Франция е един от най-силните отбори в света. Според мен
Коментари Харесай

Хубчев: Мотивацията ни трябва да е една и съща, независимо от съперника


"Франция е един от най-силните тимове в света. Според мен обаче мотивацията ни би трябвало да е една и съща, без значение от противника." Това съобщи селекционерът на България Петър Хубчев преди международната подготовка с Франция, съобщи кореспондент на БГНЕС. "Лъвовете" одобряват отбора на Дидие Дешан на 7 октомври от 21.45 ч. на Националния стадион Васил Левски в мач от група А.

"Най-важното е, че всички са здрави. Вчера всички се включиха в тренировката. Ясно е, че някои от тях са изтощени, само че значимото е, че няма травми, показа Хубчев. Надявам се футболистите да са в положително физическо положение. В това отношение ние не можем да създадем съвсем нищо. Смятам обаче, че поради стадия от сезона всички би трябвало да са в положително състояние", продължи още той.

Наставникът на трикольорите призна, че към момента не е решил кои ще бъдат заместниците на Ивелин Попов и Ивайло Чочев. Двамата пропущат срещата поради насъбрани жълти картони. "България е играла без Стоичков, без Костадинов, без Сираков, ще играе и без Чочев и Попов. Като цяло не разполагаме с чак толкоз доста качествени футболисти и до известна степен тяхната липса ще се отрази. Но не считам, че това ще бъде водещото или пък ще стане мотив за оправдания", добави още националният селекционер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР