34 бяха свободните места са обявени за целодневен прием в

...
34 бяха свободните места са обявени за целодневен прием в
Коментари Харесай

Обявяват приема в детските ясли във Варна за февруари

34 бяха свободните места са оповестени за целодневен банкет в детските ясли във Варна, оповестиха от дирекция „ Здравеопазване “ към Община Варна, написа Нова Варна. Утре електронната система ще бъде отворена за редакции и регистрации. Класирането ще бъде оповестено през днешния ден, 18-ти февруари, а срокът за потвърждаване на признатите деца е от 19.02.2019 година до 28.02.2019 година След това децата ще бъдат одобрявани поетапно по авансово направен график от шефа на съответната детска ясла.

``
реклама

Свободните места бяха за: ДЯ №2 “Моряче “ – 4 места, и ДЯ №9 „ Детелина “ – 30 места. От дирекция „ Здравеопазване “ напомнят, че според с признатите „ Правила и критерии за класиране и банкет на деца в детски ясли на територията на Община Варна “ при осъществяване на класиране входящият номер на заявката към този момент няма значение.

Децата ще се класират в низходящ ред по брой точки, а при равни условия ще се ползва функционалност по генериране на инцидентни цифри и децата ще се подреждат във прогресивен ред по инцидентно число. Съгласно условията на Наредба №26 – децата се изписват от детските ясли на 1 септември в годината, в която навършват тригодишна възраст или по избор на родителите преди този период. В тази връзка, главните класирания на децата в детски ясли ще се реализира на 31-ви май 2019 година и 21-ви август 2019 година, като децата ще се одобряват по график на шефа на детската ясла.

 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР