"Алфа Ромео" се обърна по таван край СимитлиЛек автомобил "Алфа

...
"Алфа Ромео" се обърна по таван край СимитлиЛек автомобил "Алфа
Коментари Харесай

"Алфа Ромео" се обърна по таван край Симитли

"Алфа Ромео" се обърна по таван край Симитли
Лек автомобил "Алфа Ромео" се обърна по таван, откакто самокатастрофира на остарелия път Симитли – Железница, лидерът по знамение не е потърпевш, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Пътният случай стана в 16.45 часа. На плавна лява крива с гърбица, 36-годишният лидер на "Алфа"-та губи надзор над автомобила, който се блъска в левия склон, завърта се и пада по таван върху мантинелата в дясно. Тя е предотвратила рухването на автомобила по стръмния и над 30-метров склон.
 Движението по остарелия път се Симитли – Железница прави в лявата лента, контролира се от полицейски патрул Движението по остарелия път се Симитли – Железница прави в лявата лента, контролира се от полицейски патрул / БГНЕС
Водачът излязъл самичък от автомобила, с кола за спешна помощ е превозен до МБАЛ-Благоевград, след обзор контузии не са открити и е освободен.

Движението по остарелия път се Симитли – Железница прави в лявата лента, контролира се от полицейски патрул. Старият път е паралелен и обходен на Е-79 при тежки произшествия, и се намира от другата страна на река Струма. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР