337 души от 38 държави бяха арестувани по подозрение, че

...
337 души от 38 държави бяха арестувани по подозрение, че
Коментари Харесай

337 в ареста след затварянето на един от най-големите педофилски сайтове

337 души от 38 страни бяха задържани по съмнение, че са употребявали Welcome to Video – една от най-големите онлайн платформи за педофилско наличие в „ тъмната” част на интернет, оповестяват международните организации. Спасени от полова употреба са били 23 деца в Съединени американски щати, Испания и Англия.

Сайтът е съдържал 250 000 видеа със полови похищения против деца и дори новородени. Желаещите да ги гледат трябвало да заплащат посредством криптовалути годишен абонамент в размер на към 300 $. Имало дори директива: „ Не качвайте порно с възрастни”.
Нов закон в Румъния: Доживотен затвор за педофили и изнасилвачи Повод за въвеждането на новото законодателство е гибелта на 15-годишно момиче, която раздруса страната
Смята се, че сред юни 2015 година и март 2018 година Welcome to Video е събрал от педофили от целия свят минимум 3,7 млн. $.



Съвместната интервенция на американските, английските и корейските правоохранителни органи против уеб страницата е почнала през 2017 година след следствието на Острова против геофизика доктор Матю Фалдър, който сега изтърпява 25-годишна присъда за педофилия.

Новото в тази ситуация е, че уеб сайтът е бил локализиран в Южна Корея посредством следене на транзакции със считаната за непроследима виртуална валута „ Биткойн”.
ГДБОП разруши българска група за онлайн педофилия и детска порнография Жертвите са били употребявали главно „ Facebook ”
Така още през предходната година полицията е стигнала до 23-годишния Йонг Ву Сон, за който се счита, че е управлявал уеб страницата. Зад решетките са консуматори от Съединени американски щати, Англия, Ирландия, Южна Корея, Германия, Испания, Саудитска Арабия, ОАЕ, Чехия, Канада и други Към момента няма данни за българско присъединяване както в незаконната скица, по този начин и в потреблението на гнусните видеа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР