330 новозаразени с COVID-19 и четирима починали за денонощие -

...
330 новозаразени с COVID-19 и четирима починали за денонощие -
Коментари Харесай

Пулмолог: COVID-19 няма за цел да убие човека, защото ще спре да съществува

 330 новозаразени с COVID-19 и четирима умряли за денонощие - това са резултатите от днешния ден. Пулмологът доктор София Ангелова, че 80% от инфектираните ще прекарат вируса леко или няма да проявят никакви признаци.

" Това е естествен ход на нещата и не би трябвало да основава суматоха, в противен случай - би трябвало да активизира хората, би трябвало да имаме по-голяма отговорност и да знаем, че днешната обстановка демонстрира, че вирус има ", означи доктор Ангелова.

По думите ѝ коронавирусите са известни от хиляди години.

" Ние започнахме и сме ги изучавали от 1964 година След първия ковид са открити нови четири типа, които са ни заразявали. Виждали сме така наречен настинки - хрема, гърлобол до 3-4 дни и хората оздравяват. Това е мутант, той е по-различен, не е по-особено рисков. SARS-CoV-2 не е от изключително рисковите инфекции. Той в природата е трагичен, не е деен, само че когато попадне в своя гостоприемник - в човешката клетка, той употребява силата на клетката, вследствие на което се развъжда ", обясни пулмологът пред Bulgaria ON AIR.

Според нея COVID-19 няма за цел да убие индивида, тъй като ще спре да съществува ".

Гостът посочи, че струването на доста хората на едно място основава условия за заразяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР