33 полицейски служители от ОД МВР Враца получиха отличие „Писмена

...
33 полицейски служители от ОД МВР Враца получиха отличие „Писмена
Коментари Харесай

33 полицаи от Враца с награда за професионалния си празник

33 полицейски чиновници от ОД Министерство на вътрешните работи Враца получиха отличие „ Писмена хвалба “ от старши комисар Янко Янколов- шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Враца.
Отличията се дават за значителен принос при осъществяване на съответни професионални задания и се връчват по случай празника на българските полицаи- 8 ноември. Наградените чиновници са от всички районни ръководства на Министерство на вътрешните работи в област Враца.
Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи Враца поздрави всички чиновници на полицията и сподели: „ Желая Ви здраве и шанс. Пожелавам на всички в системата на Министерство на вътрешните работи и на техните близки и фамилии благоденствие. Искам да ви благодаря за търпението и положените оптимални старания да сме потребни на жителите на област Враца “.
За първи път празникът на българската полиция се празнува на 21 ноември 1924 година Прекъснат е след 1943 година По предложение на Националния полицейски профсъюз през 1994 година църковният празник Архангеловден - 8 ноември, е разгласен за празник на Националната полиция. Това е доказано и с Решение 38 на Министерски съвет от 29 януари 1999 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР