33-ма ще са кандидатите за кмет на Пловдив на предстоящите

...
33-ма ще са кандидатите за кмет на Пловдив на предстоящите
Коментари Харесай

33-ма кандидати влизат в битката за кметския стол в Пловдив

33-ма ще са претендентите за кмет на Пловдив на идните локални избори на 29 октомври.Това демонстрират формалните данни на Общинската изборна комисия (ОИК).

27 партии, 6 обединения и два инициативни комитета ще вземат участие в предизборна акция в града под тепетата. Повечето от тях, с изключение на листа за общински съветници, ще имат свои претенденти за кмет на града и за районни кметове. Единственият самостоятелен претендент за кмет, повдигнат от Инициативен комитет е пловдивчанката Мария Феркова.

Отднес до 26 септември всички политически сили би трябвало да разгласят своите листи и претенденти. От парламентарно показаните партии,ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи към момента не са оповестили своите решения.С листа за съветници в новия локален парламент ще взе участие и необятна коалиция от 5 комунистически партии и русофили, става видно от регистрациите в ОИК.

Както Дарик към този момент заяви претенденти за кмет ще има и партия " Български напредък " на Стефан Янев, коалиция " Заедно за мощна община " на някогашния заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, партия МИР, " Глас национален " на Светослав Витков и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР