33-годишният защитник Мариян Иванов вече е футболист на Локомотив (Горна

...
33-годишният защитник Мариян Иванов вече е футболист на Локомотив (Горна
Коментари Харесай

Бивш капитан на Етър замени болярите с отбор от Трета лига

33-годишният бранител Мариян Иванов към този момент е футболист на Локомотив (Горна Оряховица) - водач в Северозападната Трета лига, похвалиха се " железничарите ".

До декември бранителят, който може да играе в средата и като ляв бек, носеше екипа на Етър (Велико Търново), в някои от мачовете беше и с капитанската лента, напомня Българска телеграфна агенция.

Но стана един от многото освободени при опита на " виолетовите " да основат конкурентен тим за изплъзване от дъното на Първа лига. Той към този момент е договорил персоналните си условия с кандидата за завръщане в професионалния футбол и даже взе присъединяване за едно полувреме в контролата с Етър ll.

За Мариян Иванов това е трети интервал в Локомотив (Горна Оряховица) след престоя му през 2014/2016 и през 2017/2018. До момента той е записал 71 мача и 4 гола за състезание с екипа на горнооряховци, а в този момент ще бъде с съществена роля при борбата за опазване на първата позиция. Първенството в Северозападната Трета лига се възобновява не 24-и февруари, а Локо Гражданско отделение има 6 точки преднина над преследвача Академик (Свищов).
 Вратар на Етър ще продължи кариерата си в Малта
Вратар на Етър ще продължи кариерата си в Малта

Вижте кой е той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР