33-годишната Валентина Каролева – звездата от неделния сериал на bTV

...
33-годишната Валентина Каролева – звездата от неделния сериал на bTV
Коментари Харесай

Звездата от сериала „Алфа“ и „Доза щастие“ Валентина Каролева: Загубата на майка ми Весела Тотева си остава в мен за цял живот

33-годишната Валентина Каролева – звездата от неделния сериал на bTV „ Алфа “ е снаха на починалия финансист Владимир Каролев и щерка на починалата известна журналистка Весела Тотева. Отбелязва, че попаднала в продукцията, откакто говорили с сътрудника й Юли Костов. Била сюрпризирана, когато й звъннал, защото в България е работила единствено с режисьорката Яна Титова и продуцента Алек Алексиев, след което се прибрала в Англия.

 

Това, което й харесва в героинята й Рая е, че е доста спортна натура, която избива напрежението и нещата, които са й се случили в предишното посредством спорта. Признава, че тя самата цялостен живот е спортувала. Успяла да се сработи добре и с останалите артисти от екипа, въпреки да не познавала никого от тях. Трудно й било това, че не съумяла напълно да се потопи в облика на Рая, както би го сторила, превъплъщавайки се в майка й Весела Тотева в „ Доза благополучие “. Докато снимали „ Алфа “, мозъкът й постоянно бил на половина при децата й, мислела си какво се случва с тях, пристигнала ли е детегледачката и така нататък

Не е от хората, които поставят кариерата пред фамилията си. Подчертава, че преди всичко е майка – Изабела е на 5 години, а синът й – на 2. Твърди, че към този момент сполучливо балансира сред родителството и уговорките си на актриса. Признава, че в множеството случаи пътуванията й до България, са свързани с професионални задължения.

 

Към днешна дата в Англия е ангажирана с забавен филм на китайски режисьор, само че работата й по този план е много по-различна от това което е играла досега. Признава обаче, че функциите, които й се оферират в България, са много по-интересни.

В близки връзки са с татко й Антон Радославов, а с брат й Борис Станков, който е дете на майка й от Пламен Станков, се виждат всякога, когато е в България.

Със брачна половинка й, който е банкер мечтаят да се върнат за непрекъснато в България.

 

На 4 март се навършиха 5 години от кончината на майка й Весела Тотева. Валентина признава, че продължава да я сънува, само че не толкова постоянно, колкото преди. Вярва, че една такава огромна загуба оставя рана в душата за цялостен живот.

В последните години рядко й се случва да има време за отмора, само че когато се появи такова, се затваря вкъщи, опъва си краката, пие чай и гледа сериали. Обожава криминалетата, както и документалните продукции за серийни убийства.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР