33-годишната Джейми Скот от Юта, САЩ, разбира, че е бременна,

...
33-годишната Джейми Скот от Юта, САЩ, разбира, че е бременна,
Коментари Харесай

След 5 години опити: 33-годишна майка забременя с петзнаци

33-годишната Джейми Скот от Юта, Съединени американски щати, схваща, че е бременна, с помощта на това, че приемалекарства за лекуване на неплодородие, написа " ". Тестовете посочили, че хормоналните ѝнива са високи, което подсказвавъзможно многоплодно раждане.

Тя и брачният партньор ѝСкайлър подозирали, че може да имат близнаци, само че ултразвукът разкрива, че не две, аПЕТ бебета са напът– късмет към едно към 55 милиона.

„ Когато бях на обзор, чаках да видя еднаили две дребни точици,през първите 20 минути те бяха четири. След това открихме и петата. Просто се разплаках. Опитвахме от много време, тъй че беше невероятна самата мисъл, че съм бременна ", споделя Джейми.

„ Попитах: „ Всички ли са живи? " Огледаха внимателновсяко от бебетата, като чуха сърдечния му темп. Всичко беше наред и аз въздъхнах с облекчение ", добавя още тя.

Батковците, от своя страна, посрещат с бурно благополучие новината: " Това е толкоз готино ", е първичната реакция на момчетата. Малко по-късно 12-годишният наследник пожелава и " триумф " на своята майка.

Вяска многоплодна бременност идва със своите тествания.

„ Много ми е мъчно да вървя, тъй че съмприкована към инвалидна количка, усещам се мощно изтощена, също така ипостоянно съм гладна. Също по този начин ми е мъчно да дремя, защотокоремът ми пораства стремително бързо и е много мъчително. Когато едно от бебетата се движи, всички се движат - вътре е като ваучър. Но мисълта да имам пет бебета епоразителна. Очаквам с неспокойствие да донеса вкъщи пет здрави, пълнички бебета. "

През цялото време на това пътешестване Джейми и Скайлър са подкрепяни от свои родственици, близки, другари, съседи...

Щастливият баща споделя:„ Когато разбрахме, че Джейми е заченала, това беше знамение. Да чуем, че имаме пет бебета беше голяма изненада. Преминахме етапа на шока много бързо и сегаостана единствено благодарността и вълнението, че ще посрещнем петзнаци. "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР