33-годишната Деница Канева е жената, карала пияна и дрогирана в

...
33-годишната Деница Канева е жената, карала пияна и дрогирана в
Коментари Харесай

Стана ясно коя е пияната и дрогирана шофьорка, ранила бебе и 4-има възрастни в София

33-годишната Деница Канева е дамата, карала пияна и дрогирана в София. Тя провокира злополука, при която рани и бебе на 6 месеца.

На 13.10.2023 година към 00,30 часа, Канева управлявала лек автомобил марка „ Сеат ” по локалното платно на бул. „ Цариградско шосе ”, когато нарушила разпоредбите за придвижване по пътищата и предизвикала злополуката. Тя карала с на 0,9 промила алкохол в кръвта. Оказало се, че е дрогирана и с опиати.

Заради субстанциите, до момента в който карала по бул. ”Цариградско шосе ”, минал през тротоарната и тревните площи вляво от платното за придвижване и се блъснала в движещ се в ляво по кръговото придвижване на кръговото кръстовище лек автомобил марка „ Мазда ”. Вследствие на удара по несъобразителност са породени междинни телесни повреди на четирима души. Бебето към този момент се усъвършенства, само че майка му е с заплаха за живота.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Канева е задържанa за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинената.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР