33-годишна майка на две деца от Петрич се бори с

...
33-годишна майка на две деца от Петрич се бори с
Коментари Харесай

Зов за помощ: Млада майка се бори за живота си, но се нуждае от кръводарители

33-годишна майка на две деца от Петрич се бори с тежко онкологично заболяване - левкемия, само че се нуждае от кръводарители.

Във Facebook брачният партньор на Таня - свещеникът Никола Чопаков прикани всички, които могат и имат предпочитание, да оказват помощ на жена му.

" Таня има потребност от преливане на тромбоцитна маса, по тази причина искащите да дарят кръв би трябвало да кажат, че тя е за афереза. Спешно е, а роднините са изчерпали всички благоприятни условия, тъй като кръвопреливането е част от началното лекуване ", пишат в групата " Да помогнем на Таня Чопакова ".

Младата жена е настанена в отделението по хематология на Националната профилирана болница за интензивно лекуване на хематологични болести в София. Кръв за Таня може да се подарява в Центровете по трансфузионна хематология, като се оповестят данните за пациентката - Таня Пантева Чопакова, поделение по хематология, НСБАЛХЗ.

Бележките от дарената кръв би трябвало до доближат до болничното заведение, по тази причина всеки донор може или да изпрати бележката по пощальон.

Моля всеки, който може да подари от сърце и душа, дано да спасим живота на една млада майка, нуждаеща се от вашата поддръжка, прикани брачният партньор на младата жена.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР