33-годишна жена бе осъдена за поредица кражби на стоки от

...
33-годишна жена бе осъдена за поредица кражби на стоки от
Коментари Харесай

Осъдиха 33-годишна наркозависима за поредица кражби от магазини във Варна

33-годишна жена бе наказана за поредност обири на артикули от търговски обекти във Варна, оповестиха от Районния съд за Moreto.net.

Тя получи наказване 1 година и 4 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното от съда наказване се отсрочва с изпитателен период от 4 години.

Кражбата е осъществена при изискванията на продължавано закононарушение, със седем обособени действия, осъществени през кратковременен интервал от време – от 4 март до 7 август 2020 година във Варна.

Общо седем пъти през горепосочения интервал от разнообразни търговски обекти на територията на града – хипермаркети и дрогерия, подсъдимата отнемала бутилки с марков алкохол (водка, уиски, шампанско) и парфюм, които скривала под дрехата, в раницата или в дамската си чанта, като прекосявала през касовата зона без да заплати нищо.

При инспекция на дневните наличия в обособените магазини и след обзор на записите от видеоохранителните камери в комерсиалните обекти, били открити идентичните обири от страна на подсъдимата, а при последния случай тя била арестувана с откраднатата стока на изхода на магазина от охранител.

Всички инкриминирани движимости са на обща стойност за над 500 лв..

33-годишната жена страда от наркотична взаимозависимост. Тя бе наказана да заплати на цивилен просител по делото претърпените от него имуществени вреди вследствие на кражбата, държавната такса върху почетения иск, както и всички направени по делото разходи.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР