33-годишен служител на затвора в Пловдив е задържан в момент

...
33-годишен служител на затвора в Пловдив е задържан в момент
Коментари Харесай

Закопчаха надзирател докато „пазарува“ наркотици

33-годишен чиновник на пандиза в Пловдив е арестуван в миг на пазаруване на наркотични субстанции. Установен е и 26-годишен съпричастен към закононарушението, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Двамата мъже са арестувани в границите на профилирана полицейска интервенция, извършена от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ в ГДНП и ОДМВР-Пловдив. В хода на дейностите, в миг на пазаруване на наркотични субстанции, е открит и арестуван 33-годишен мъж. При обиска у него са открити 5 розови хапчета екстази и найлоново пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, дало присъщата реакция на амфетамин при направения полеви наркотест.

Изяснено е, че мъжът е чиновник на пандиза в Пловдив. В рамките на процесуално-следствените дейности на адрес, употребен от него криминалистите намерили още 47,93 грама амфетамин, 30 таблетки екстази, везна със следи от амфетамин и марихуана. По случая било формирано досъдебно произвеждане по член 354а, ал 1, а материалите – докладвани на Окръжната прокуратура.

При траялите оперативни дейности служителите на реда открили и съпричастен към случая – 26-годишен мъж от Пазарджик. При типа на униформените, той опитал да избяга с колата си, само че след малко гонене бил арестуван. В рамките на подхванатото претършуване в парцела, употребен от него, били открити електронна везна и чук със следи от амфетамин и марихуана по него.

Работата по изясняване на случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пловдив.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР