33-годишен мъж от Казанлък е осъден на 2 години и

...
33-годишен мъж от Казанлък е осъден на 2 години и
Коментари Харесай

Мъж от Казанлък влиза за 2 години и 8 месеца в затвора за домашно насилие

33-годишен мъж от Казанлък е наказан на 2 години и 8 месеца затвор при първичен " непоколебим " режим за това, че е отправил закана за ликвидиране на майка си и сина си и им е нанесъл телесни повреди в изискванията на домашно принуждение, оповестяват от Районната прокуратура в Стара Загора, представена от БНР.

Решението на съда е дефинитивно.

Мъжът е приет за отговорен по три обвинявания - за това, че в интервала от 12 декември 2022 година до 4 януари 2023 година в Казанлък за повторно е нарушил заповед за отбрана от домашно принуждение, както и за това, че се заканил с ликвидиране на майка си и сина си и че им е нанесъл леки телесни повреди.

Още през 2021 година Районният съд в Казанлък е издал заповед за незабавна отбрана , с която се не разрешава на на 33-годишния мъж с букви Х.М. да прави по отношение на майка си и сина си домашно принуждение - физическо, психическо и прочувствено. Той обаче я е нарушавал редовно , като на няколко пъти го заплашвал с ликвидиране и им нанесъл телесни повреди, в изискванията на домашно принуждение.

Мъжът има и предходна присъда - за осъществени обири.
 Мъж с предходна присъда преби сестра си пред блок в Добрич и заплаши да я убие
Мъж с предходна присъда преби сестра си пред блок в Добрич и заплаши да я убие

И в Самоков жена е бита и заплашвана от брат й, който също е осъждан
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР