32% от българите са били преки свидетели на агресивни действия

...
32% от българите са били преки свидетели на агресивни действия
Коментари Харесай

32% от българите са били преки свидетели на агресивни действия

32% от българите са били директни очевидци на нападателни дейности или са били участници в тях през последната една година. Това демонстрира самостоятелен телефонен сондаж на организация " Галъп интернешънъл ".Асеновградският случай провокира паника, само че обществото не демонстрира крайности, е един от изводите на организацията, написа ДАРИК.

Проучването по настоящи тематики демонстрира още, че болшинството има вяра на президента Румен Радев в настоящите разногласия. Оказва се, че по обвиняванията в корупция 71% от българите имат вяра на президента Радев, а 9% имат вяра на ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Очевидно е, че тук се проектира персоналното доверие към двамата - което остава високо при Радев, а при Цветанов е отминало. 
 
Инициативата на премиера Бойко Борисов за присъединение на страните от Западните Балкани към Европейския съюз среща необятна поддръжка. Вътрешнополитическите каузи на властта обаче не наподобяват безпроблемно - болшинството не утвърждава ограничението на заплащания в брой, а повдигнатите от опозицията въпроси, като комисията за НДК да вземем за пример, срещат утвърждение.
 
Протестите на служителите на реда също се поддържат - две трети застават зад тях, а 26% не ги утвърждават. Явно е, че външнополитическите начинания на Борисов се правят оценка високо, само че във вътрешнополитически проект са налице проблеми и те се долавят ясно от обществото.Пример за това е и преобладаващото отрицание към ограничението на заплащанията в брой - 61% не поддържат ограничението, а 35% го поддържат. Прочуването е извършено на в интервала сред 4 и 6 юли измежду 800 души в цялата страна. Сондажът е предоставен, финансиран и извършен от " Галъп интернешънъл ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР