32-ма бяха обявени, че са подслушвани преди изборите. Ако към

...
32-ма бяха обявени, че са подслушвани преди изборите. Ако към
Коментари Харесай

Бабикян: Подслушваните стават повече по време на протестите

32-ма бяха оповестени, че са подслушвани преди изборите. Ако към тях прибавите и хората, които бяха слушани по време на митингите предходната година. Ще получите броя 82-ма. Потвърждение не можем да търсим, вътрешният министър сподели, че има подслушване на политици от опозицията – кои са, какъв брой са?. Това сподели Арман Бабикян от ИСМВ в ефира на БТВ.

Тази седмица от „ Изправи се! Мутри вън! “ внесоха искане в Бюрото по СРС-тата за инспекция дали са били подслушвани.

„ Въпросът е да забележим действителните отговори, в случай че видите състава на тази комисия – в нея има единствено един правист и аз персонално изпитвам дълбоки подозрения към опцията на тази комисия. Три разнообразни служби са били проведени, с цел да правят това подслушване и когато си в съда и получиш единствено номера, ти даже не знаеш за кого подписваш “, сподели политикът и добави, че има информация, че той и адв. Николай Хаджигенов са измежду подслушваните.

„ Има и 25 индивида от Българска социалистическа партия, които също са били подслушвани. Не знам за какво към момента не демонстрират интерес, може би, ще проявят. Дори да приемем, че всички от опозицията сме някакви нарушители, по какъв начин пък не подслушаха един от ръководещите? Властта въпреки всичко е в тях “, разяснява политикът.

Според него институциите би трябвало да си свършат работата и да разкрия кои лица са били подслушвани. По думите му унищожаването на записи или трансферирането им на хартия – не значи, че не са оставени следи.

Бабикян беше безапелационен, че противозаконното подслушване е форма на напън и постоянно се употребява за изнудване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР